La nostra il·lusió

La nostra major il·lusió és fer de l’activitat física i l’esport una veritable ferramenta per a millorar i reconnectar la vida de les persones, prioritzant el seu benestar i salut personal.

Ens emociona pensar que a traves dels nostres entrenaments, esports, projectes i moltes altres activitats (com tallers, xerrades, esdeveniments, etc.) contribuïm a fer de la nostra societat i concretament de la Marina Alta, un lloc on les famílies i les diferents localitats s’adherisquen a aquesta forma d’entendre l’activitat física i l’esport sana, cooperativa i lliure.

Els nostres pilars
Slide

INTEGRITAT

Som conscients dels nostres valors i principis, treballant coherentment amb la nostra filosofia i estil de vida.

AMOR I RESPECTE

Sabem que cada persona és única i irrepetible, el que ens fa relacionar-nos amb ella de manera empàtica i respectuosa.

COMPROMÍS

Entès com la responsabilitat social que desenvolupa una persona o organisme cap a la seua comunitat i que es tradueix en la recerca voluntària del benestar general per damunt del particular.

INCLUSIÓ

Creiem en la unió de la societat. Per això treballem creant espais, activitats i ambients on totes les persones siguen benvingudes.

HUMILITAT I MILLORA CONTINUA

Reconeguem que no ho sabem tot i ens queda molt per aprendre. Creixem des de la observació i mesura, la retroalimentació, la formació continua i aprenent uns d’altres.

COOPERACIÓ

Ens relacionem uns amb altres i no uns contra altres. Entenem la societat com un ens que coopera i comparteix, des de l’acceptació, el respecte i la llibertat.

SALUT I BENESTAR

Hem de reflexionar sobre els hàbits i apostar per un canvi que ens permeta un major empoderament i auto-gestió de la nostra salut i benestar.