FISIOTERÀPIA

COM TREBALLEM?

La rehabilitació o la recuperació de lesions i patologies pot afrontar-se de manera passiva, en el qual el professional fa la major part del treball, o de manera activa, on el professional principalment guia cap a la recuperació.

En les primeres fases de la lesió és útil emprar els mètodes de tractament passiu (massatges, aplicació d’electroteràpia, magnetoteràpia, mobilitzacions passives…), però més endavant, quan es permet el moviment, resulta quasi necessari afrontar-la mitjançant el treball actiu.

Tractar les lesions i molèsties únicament mitjançant els mètodes passius pot fer que recaiguem sovint. Si no treballem la zona afectada, se’ns pot crear una por o rebuig al moviment que anteriorment ens va fer mal, la qual cosa farà que s’afeblisca més la zona (article de Kinesiofobia en el Blog).

S’ha demostrat que un abordatge conjunt entre el fisioterapeuta i el preparador físic, pot ser equivalent a un tractament farmacològic, tant en la prevenció, manteniment i evolució. És pel que, en gran quantitat de casos resulta ser més beneficiós afrontar les patologies o lesions combinant tècniques actives i passives, ja que són mitjans més naturals (sense l’administració de medicaments que poden tindre efectes secundaris) i que alhora aporten altres beneficis com a benestar, salut mental o la prevenció d’altres patologies. És ací on el fisioterapeuta i l’entrenador físic treballen de la mà per a aconseguir uns resultats òptims.

QUÈ OFERIM?

Rodrigo i Luis compten amb anys d’experiència a l’hora de previndre, rehabilitar i readaptar lesions i molèsties físiques. Les sessions van dirigides a tota la població, ja que el tractament serà adaptat i individualitzat a la persona. Oferim:

> Servei de tècniques passives: massatges de descàrrega, estiraments i mobilitat passiva. Opció a domicili.

> Servei de readaptació de lesions i tractament de símptomes: sessions d’entrenament físic enfocat a la zona danyada.

> Entrenaments grupals per a la prevenció, manteniment i recuperació: grups d’entrenament de l’esquena, entrenament funcional, persones majors…