Qui som?

Des de Marina Activa som conscients del canvi de paradigma en que està immers la nostra societat. Una transformació, que no un canvi, sols comparable a les grans revolucions produïdes al llarg de la historia. Ha arribat l’hora de qüestionar les nostres velles creences per assolir una nova actitud i mentalitat en la nostra vida.

Tant els aspectes mes generals com l’economia, l’educació i la societat, fins als mes particulars, com les relacions familiars i de parella, i la relació amb nosaltres mateixos, estan experimentant un canvi de valors, prioritats i aspiracions de les persones. Marina Activa volem aportar el nostre granet de sorra aquesta gran transformació. Motivats i compromesos en el be comú de la nostra societat, a traves de l’educació, la activitat física i l’esport desitgem fer d’aquest mon un lloc millor, sent conscients que el canvi comença per un mateix.

Aquesta transformació també a arribat al mon de l’activitat física i l’esport. I estem veient com l’esport competitiu i exclusiu per a uns pocs esta passant a un segon terme mentre va creixent un altra visió de l’activitat física i esportiva mes amplia, conscient, saludable i per a tots i totes.

Rodrigo Cano Colino i Luis Soler Lluch, dues persones apassionades per l’educació, l’activitat física i l’esport i la salut. Rodrigo, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de València; i Luis, graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Fisioteràpia per la Universitat Catòlica de València. Tots dos contem amb anys d’experiència en el camp de l’activitat física i l’esport, especialment en els camps de l’educació i la salut. Després d’haver coincidit i compartit alguns projectes, hem decidit associar-nos per assolir aquest gran projecte.